Om oss – Finemang Städ och Flytt AB

Behöver du hjälp med flytt eller städning? Då hjälper vi på Finemang Städ och Flytt AB dig snabbt, enkelt och med full trygghet! Ända sedan starten 2015 har vårt mål varit att skapa något nytt och helt enkelt finemang för dig som kund. Och vi tycker att vi har lyckats! Våra kunder är återkommande och vi växer stadigt, samtidigt som vi hela tiden håller oss uppdaterade med det senaste inom området.

Våra kunder

Hos Finemang Städ och Flytt AB är du som kund alltid i fokus. Därför börjar all kontakt mellan oss med att vi ser över dina önskemål. Vi är vana vid både flytt och städ och vet vad du som kund uppskattar att få hjälp med. Istället kan du fokusera på arbete, studier, familj eller helt enkelt livet och återhämtningen. I vårt kundregister återfinns privatpersoner, företag och en diger blandning av andra som genom åren har tagit del av vår kompetens och arbetsglädje. Varför inte bli en av dem du också?

Personalen – vår bästa resurs

Vi är stolta över att varje dag kunna få höra från våra kunder att vi har den bästa personalen. Och vi håller med! Vår tanke har hela tiden varit att skapa ett riktigt bra team av professionell personal som älskar sitt arbete. Varje kund är unik och varje uppdrag vi får är även det unikt. Det gör att vi alltid är på våra tår för att ge dig det bästa av det bästa inom vårt område. Välkommen till Finemang Städ och Flytt AB!