Vilken typ av hjälp behöver du?

Vi kan hjälpa dig på flera olika sätt när det kommer till flytt och städ. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Flytthjälp

Behöver du flytthjälp? I så fall är vi helt rätt företag för dig. Vi utför flera hundra flyttuppdrag på olika platser runt om i Sverige varje år. Vi tar oss dessutom an uppdrag av alla tänkbara möjliga olika storlekar. Tveka därför inte på att höra av dig till oss oavsett hur stort eller litet ditt flyttuppdrag är.

img

Flyttstädning

I samband med att vi erbjuder dig flytthjälp kan vi också erbjuda flyttstädning. På så sätt kan du försäkra dig om att du lämnar din bostad eller ditt kontor efter dig i bästa möjliga skick till de nya hyresgästerna eller ägarna.

img

Hemstädning

Behöver du hjälp med att städa ditt hem även fast du inte ska flytta? Också detta är i så fall något vi kan hjälpa dig med. Antingen kan vi hjälpa dig med det på en engångsbasis, eller på en fortlöpande sådan.

img

Övriga tjänster

Vi kan även erbjuda dig en mängd övriga tjänster. Det inkluderar allt från att möblera, montera, packa, bära och frakta för att nämna några saker.